tirsdag den 8. juni 2010

Forskellighedens monstre - Kaza Kingsley

Erec Rex #2
Erec er tilbage på Overfladen, men han kan ikke lade være med at tænke på Alypium, og ikke mindst Kong Pieter og hans scepter! Hvis Erec selv fik scepteret ville han have adgang til større magi end nogen anden! Så kunne han langt om længe finde ud af hvem hans rigtige forældre er, og hvilke hemmeligheder det er, hans mor og Kong Pieter holder for ham.

Men det er ikke sådan bare lige for Erec Rex at komme tilbage til Alypium. Hans fjender har haft rigelig tid til at sprede onde rygter om ham, og de fleste er nu overbevist om, at han i virkeligheden er en tyran og en svindler, der har dræbt den rigtige Erec Rex for at overtage retten til at blive konge.

I er i denne ugæstfri atmosfære at Erec skal forsøge at løse de første af de 12 opgaver, der vil gøre ham kvalificeret til at blive konge. Men heldigvis har han da stadig sine venner, samt en ny overraskende hemmelig beundrer.

Jeg er fristet til at sige at "Forskellighedens monstre" er endnu bedre end "Dragens Øje"! "Dragens øje" led under at være den første i en serie, og skulle introducere et helt nyt univers. Det er komme på plads i "Forskellighedens monstre", og Kaza Kingsley kan derfor bruge alle sine kræfter på at fokusere på en spændende historie og pynte den med farverige personer og sjove begivenheder.

Historien er velskreven og bare gennemgående underholdende! Jeg kom til at holde meget af hovedpersonerne, og glæder mig til at se hvordan Erec klarer de videre opgaver.

Ingen kommentarer: