tirsdag den 28. december 2010

Natskygger - Andrea Cremer

Nightshade #1
Calla er allerede som 17-årig en kriger, og snart bliver hun mere end blot det. Hun har altid vidst at hun på hendes 18-års fødselsdag skal knyttes sammen med den jævnaldrende Ren og sammen skal de lede den næste generation af Vogterulve.

Men Callas liv tager en uventet drejning da hun en dag redder en dreng på hendes egen alder fra at blive dræbt af en bjørn. Shay har nemlig sine egne hemmeligheder – hemmeligheder der kan vende ulvenes liv på hovedet og for evigt påvirke hvem de anser som deres venner, og hvem der er deres fjender.

"Natskygger" er en velskreven og fascinerende historie fra en helt ny forfatter. Personerne er realistisk beskrevet, om end for nogles vedkommende en smule stereotype. Dog ikke mere end hvad man typisk ser i YA-bøger. En glimrende start på hvad der kunne blive en meget fascinerende ny paranormal ungdomsserie. Den minder meget om "Twilight" på mange måder, men uden at føles som en efteraber... med undtagelse af det nu efterhånden uundgåelige trekantsdrama, som virkede en smule forceret.

Men god underholdning, og det ovenstående er den eneste grund til, at jeg ikke giver bogen topkarakter.

Ingen kommentarer: