tirsdag den 28. december 2010

Utæmmet - P.C. & Kristin Cast

Nattens hus #4

Livet er ikke let for stakkels Zoey Redbird. På bare en uge er hun gået fra at have 3 kærester til ikke at have en eneste - takket være den forræderiske Neferet og hendes rænkespil - og fra at have en forstående og støttende vennekreds, til at være blevet vendt ryggen af dem alle. Og for at gøre det endnu værre er hendes to bedste venner nu et menneske og en udød... og mennesket har lige set Zoey dø på to forskellige måder i en åbenbaring.

Kun ved at forenes med sine venner igen, kan Zoey samle cirklen og redde Nattens Hus - og hele menneskeheden - fra det mørke Neferet prøver at vække til live igen.

Efter en svag treer er P.C. og Kristin Cast stærkt tilbage i denne nervepirrende og hæsblæsende fortsættelse på "Nattens hus". Zoey har desværre fået en hård lærestreg, men har lært af sine fejl og fundet ud af, at hun er nødt til at stole på sine venner - og på Nyx. Kun på den måde kan hun modarbejde Neferet og forhindre den krig mellem mennesker og vampyrer som Afrodite har set i sin åbenbaring. Det er faktisk forfriskende for en gangs skyld at se Zoey uden en kæreste på hver finger, og jeg nød at se det sammenhold der udviklede sig i "nørdeklikken", som Afrodite omtalte dem.

Bogen slutter lidt brat, og man gør derfor klogt i at have "Jaget" let tilgængeligt når man sætter sig for at læse "Utæmmet" - det vil man ikke fortryde!

Ingen kommentarer: